
Urządzenia i Akcesoria
Braised Red Cabbage with Grated Apples
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
apples unpeeled, cored, cut in200 g
wedges that fit in feeder -
red cabbage core removed, cut in 3-4 wedges that fit500 g
in feeder -
onion quartered60 g
-
unsalted butter diced40 g
-
dried bay leaf1
-
red wine vinegar30 g
-
caster sugar30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water150 g
-
vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
red wine100 g
-
juniper berries2
-
redcurrant jelly50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
334.5 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
967.2 kJ /
231.2 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
35.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Leek and Potato Soup
40 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 godz. 40 min
Carrot and swede mash
25 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Guinness® Bread
1 godz. 45 min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min
Sumac-spiced Houmous
5 min