Urządzenia i Akcesoria
Braised Red Cabbage with Grated Apples
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
apples unpeeled, cored, cut in200 g
wedges that fit in feeder -
red cabbage core removed, cut in 3-4 wedges that fit500 g
in feeder -
onion quartered60 g
-
unsalted butter diced40 g
-
dried bay leaf1
-
red wine vinegar30 g
-
caster sugar30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water150 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
red wine100 g
-
juniper berries2
-
redcurrant jelly50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
334.5 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
967.2 kJ /
231.2 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
35.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Leek and Potato Soup
40 min
Plum Clafoutis
1 godz. 15 min
Celeriac Remoulade
Brak ocen
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 30 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 godz. 10 min
Caramelised Red Onion Chutney
24 godz.
Potato and Celeriac Gratin
1 godz. 10 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Cauliflower Cheese
50 min