Urządzenia i Akcesoria
Cottage Pie with Colcannon Mash
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
Mince Filling
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves1 tsp
-
onions quartered100 g
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)100 g
-
olive oil15 g
-
beef mince broken in pieces500 g
-
button mushrooms quartered125 g
-
½ tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water125 g
-
tomato purée15 g
-
Worcestershire sauce10 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
sugar2 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
Colcannon Mash
-
kale stalks removed, cut in pieces (2 cm, see tip)100 g
-
ground black pepper2 pinches
-
fine sea salt1 tsp
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (5 mm)550 g
-
whole milk170 g
-
unsalted butter diced30 g
-
spring onion thinly sliced diagonally, for garnishing1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1007.2 mg
Białko
23.7 g
Kalorie
1978.6 kJ /
472.9 kcal
Tłuszcz
30.3 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
13.1 g
Węglowodany
27.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1 godz. 10 min
Cauliflower Cheese
50 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Black Pudding Scotch Eggs
50 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Chilli Con Carne
35 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Toad in the Hole
1 godz.
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min
Raspberry and Apple Crumble
1 godz. 5 min