Urządzenia i Akcesoria
Leek and Potato Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
leeks (white part only), cut in pieces350 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
unsalted butter diced30 g
-
potatoes peeled, cut in pieces250 g
-
water700 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
ground white pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
milk100 g
-
fresh flat-leaf parsley, finely chopped, for garnishingfresh chives (opcjonalnie) finely chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
415.8 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
663.2 kJ /
158.5 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and Potato Soup
40 min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Creamy Pea Soup
40 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Blended mixed vegetable soup
45 min
Versatile Chunky Soup
50 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Cheese Sauce
15 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min