Urządzenia i Akcesoria
Leek and Potato Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
leeks (white part only), cut in pieces350 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
unsalted butter diced30 g
-
potatoes peeled, cut in pieces250 g
-
water700 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
ground white pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
milk100 g
-
fresh flat-leaf parsley, finely chopped, for garnishingfresh chives (opcjonalnie) finely chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
415.8 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
663.2 kJ /
158.5 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and Potato Soup
40 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Versatile Chunky Soup
50 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Cheese Sauce
15 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min