Pane al formaggio, aglio e salame piccante

Pane al formaggio, aglio e salame piccante

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di Cheddar a pezzi (3 cm)
  • 320 g di farina manitoba + q.b.
  • 15 g di zucchero
  • 1 pizzico di sale
  • 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 170 g di latte
  • 40 g di formaggio fresco spalmabile
  • 145 g di burro a pezzi + q.b.
  • 2 uovo
  • 1000 g di acqua + 1 goccia di detersivo + q.b.
  • 130 g di spicchi di aglio
  • 100 g di olio extravergine di oliva
  • 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 cucchiaino di pepe nero macinato
  • 80 - 100 g di salame piccante (16-32 fette)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1138.7 mg
Białko 27.6 g
Kalorie 4275 kJ / 1021 kcal
Tłuszcz 66.9 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 26.1 g
Węglowodany 78.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...