Baguette ripiene

Baguette ripiene

4.4 12 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
6 porzioni

Składniki

Baguette
  • di acqua + q.b.
    220 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    7 - 8 g
  • di farina manitoba + q.b.
    350 g
  • di sale
    5 g
Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    30 g
  • di cipolla bianca
    25 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    10 g
  • di pancetta dolce o affumicata, a cubetti
    100 g
  • uova
    4
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di Emmental a cubetti (vedere varianti)
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 363.2 kcal / 1519.7 kJ
Białko 18.3 g
Tłuszcz 11.8 g
Węglowodany 45.8 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Sód 855.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...