
Urządzenia i Akcesoria
Zuppa di pesce con cous cous
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 55 min
4 porzioni
Składniki
-
spicchi di aglio4
-
di sale1 cucchiaino
-
di succo di limone spremuto fresco1 cucchiaio
-
di filetti di cernia, senza pelle (circa 4-6 pezzi)800 g
-
di cous cous precotto100 g
-
di cipolle a pezzi240 g
-
di pomodori a pezzi450 g
-
di olio di oliva40 g
-
di acqua800 g
-
di baccalà ammollato e dissalato200 g
-
di patate americane dolci a fette (1 cm)400 g
-
di cassava (tapioca) a fette400 g
-
banane a rondelle2
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
642 kcal /
2686.2 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
119 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fuga in Africa
9 Przepisów
Włochy
Włochy