Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tagliatelle verdi
- 100 g di rucola
- 200 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di semola di grano duro rimacinata + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Sugo ai pomodorini
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 700 g di pomodorini ciliegia a metà
- 1 ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2500.5 kJ / 597.5 kcal
- Białko
- 19.1 g
- Węglowodany
- 83 g
- Tłuszcz
- 23.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.1 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 806.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di carote grattugiate (TM6)
10 min
Torta salata funghi e patate
1 godz. 30 min
Maionese cotta
15 min
Pasta panna e salmone
30 min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35min
Pici all'etrusca
1h 45min
Torta della nonna al cioccolato
1 godz. 30 min
Torta salata con melanzane e scamorza
1 godz. 30 min
Insalata di carote grattugiate
10 min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1 godz.
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min
Spaghetti alla siciliana
30 min