Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tagliatelle verdi
- 100 g di rucola
- 200 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di semola di grano duro rimacinata + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Sugo ai pomodorini
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 700 g di pomodorini ciliegia a metà
- 1 ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2500.5 kJ / 597.5 kcal
- Białko
- 19.1 g
- Węglowodany
- 83 g
- Tłuszcz
- 23.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.1 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 806.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spaghetti alla siciliana
30 min
Insalata veloce con verdure crude
15 Min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1 godz. 30 min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 min
Pasta fredda alla norma
30 min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min
Crostata di pomodori con pesto
1 godz. 30 min
Pasta panna e salmone
30 min
Spaghetti alla checca
40 min
Linguine allo sgombro
30 min
Tagliolini al radicchio rosso
30 min
Lasagne zucca e salsiccia
2h