Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini

Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini

3.8 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

Tagliatelle verdi
  • di rucola
    100 g
  • di farina tipo 00
    200 g
  • di farina di semola di grano duro rimacinata + q.b.
    200 g
  • uova
    3
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
Sugo ai pomodorini
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di pomodorini ciliegia a metà
    700 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 597.5 kcal / 2500.5 kJ
Białko 19.1 g
Tłuszcz 23.4 g
Węglowodany 83 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Sód 806.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...