Urządzenia i Akcesoria
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 portion
Składniki
-
extra virgin olive oil140 g
-
hard-boiled egg4
-
Serrano ham cut into pieces100 g
-
garlic clove1 - 2
-
tomato, ripe cut into pieces995 g
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs, dried white (from day old bread)140 g
-
vinegar30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1050 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
1690.9 kJ /
404.1 kcal
Tłuszcz
28.9 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
23.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
Brak ocen
Pasta alla gricia
30 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Rainbow Fruit Tart
1 godz. 40 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
Brak ocen
Sweet Potato Cheesecake Bars
Brak ocen
Rainbow Fruit Tart
1 godz. 40 min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM5)
40 min
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Brak ocen
Freekeh Risotto with Mushrooms
9 godz.
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min