Urządzenia i Akcesoria
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 portion
Składniki
-
extra virgin olive oil140 g
-
hard-boiled egg4
-
Serrano ham cut into pieces100 g
-
garlic clove1 - 2
-
tomato, ripe cut into pieces995 g
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs, dried white (from day old bread)140 g
-
vinegar30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1050 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
1690.9 kJ /
404.1 kcal
Tłuszcz
28.9 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
23.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Swedish Meatballs with Gravy
30 min
Chocolate and Peanut Protein Bombs
Brak ocen
Southwest Quinoa
40 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45 min
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15 min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney) Metric
Brak ocen
Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts
14 godz. 15 min
Wafu dressing
20 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Leek and cheddar pudding
1 godz. 20 min
Soula's Spanakopita
1 godz. 35 min