Urządzenia i Akcesoria
Basic Soup Purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portion
Składniki
-
olive oil15 - 30 g
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)170 - 200 g
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed700 - 750 g
-
water750 - 800 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
717.9 mg
Białko
4 g
Kalorie
449.7 kJ /
107.5 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
14.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apam Nasi
Brak ocen
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40 min
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30 min
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
Brak ocen
Mango Sorbet
5 min
All-Purpose Gluten Free Flour
5 min
Pil pil sauce
5 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Chicken Nuggets
45 min
Strawberry Tiramisu
5 godz. 20 min
Pea and mint soup
20 min