Urządzenia i Akcesoria
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
dried butter beans250 g
-
baking soda1 tsp
-
water1300 g
-
onions cut into quarters200 g
-
olive oil45 g
-
beef shoulder meat cut into pieces (3-4 cm)300 g
-
salt1 tsp
-
pepper1 tsp
-
tomato purée (concentrated)70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.4 g
Kalorie
1088 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
9.1 g
Węglowodany
23.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fatayer (spinach turnovers)
1 godz. 35 min
Semolina cake (namoura)
1 godz. 50 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Za'atar flat bread (mankouche)
1 godz. 35 min
Za'atar bread rolls
2 godz.
Cheese sambousek
1 godz. 45 min
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Yoghurt and cucumber salad
5 min
Okra and meat stew (bamia)
1 godz.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min