Urządzenia i Akcesoria
Sautéing Onions and Garlic
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 portion
Składniki
-
30 g extra virgin olive oil, (see Variation)vegetable oil (see Variation)30 g
-
200 g red onion, cut in wedgesonion cut in wedges200 g
-
garlic cloves halved2 - 3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
9.3 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
1457.2 kJ /
348.3 kcal
Tłuszcz
30.2 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
21.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Versatile Smooth Soup
45 min
Buffalo Cauliflower Bites
Brak ocen
Lace Cookies with Nutella
30 min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Brak ocen
Browned Pork Rice
1 godz.
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 godz.
Salmon and Leek Parcel with Rice
1 godz.
Grated Parmesan cheese
5 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Confetti Rice
45 min
Creamy pea soup
40 min