Urządzenia i Akcesoria
Sautéing Onions and Garlic
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 portion
Składniki
-
30 g extra virgin olive oil, (see Variation)vegetable oil (see Variation)30 g
-
200 g red onion, cut in wedgesonion cut in wedges200 g
-
garlic cloves halved2 - 3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
9.3 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
1457.2 kJ /
348.3 kcal
Tłuszcz
30.2 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
21.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Alcohol-free Berry Mojito
5 dk
Lemon and Thyme Mocktail
Değerlendirme yok
Buffalo Cauliflower Bites
Değerlendirme yok
Waffles
25 dk
Strawberries and Cream Whip
Değerlendirme yok
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
45 dk
Chocolate Peanut Butter Cups
1sa 5 dk
Pimento Cheese Puffs
30 dk
Lasagna Bolognese
3sa
High protein peanut banana shake
5 dk
Southern Mac & Cheese
30 dk
Quick strawberry dessert
5 dk