Sautéing Onions and Garlic

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 portion

Składniki

  • vegetable oil (see Variation)
    30 g
    30 g extra virgin olive oil, (see Variation)
  • onion cut in wedges
    200 g
    200 g red onion, cut in wedges
  • garlic cloves halved
    2 - 3

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 9.3 mg
Białko 2.7 g
Kalorie 1457.2 kJ / 348.3 kcal
Tłuszcz 30.2 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Węglowodany 21.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...