Urządzenia i Akcesoria
Eggplant Stacks
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
9 portions
Składniki
Eggplant
-
non-stick spray oil
-
eggplant, medium-sized Ichiban Japanese, 27 slices (5 mm/¼ in.)450 g
-
salt for sprinkling
-
garlic powder¾ tsp
-
ground black pepper to season
Cheeses
-
mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella) diced115 g
-
Parmesan cheese cut into pieces45 g
-
lemon peel2 - 3 pieces
-
ricotta cheese, fresh225 g
Sauce
-
yellow onions cut into pieces115 g
-
carrots cut into pieces60 g
-
red bell pepper cut into pieces60 g
-
garlic cloves2
-
olive oil15 g
-
tomato sauce500 g
-
salt to taste½ tsp
Assembly
-
water570 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
582.8 mg
Białko
8.9 g
Kalorie
655.6 kJ /
156.7 kcal
Tłuszcz
9.7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Steam it Up in a Cup
8 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Guacamole
5 Min
Coconut Dhal
25 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 Min
Spicy Zucchini Noodles
10 Min
Steamed Banana Muffins
30 Min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 Min
Vegan Cocktail Sauce
5 Min
Pisco Sour
10 Min
Immune Boost (Metric)
5 Min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min
Artichokes Romana
50 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min