Urządzenia i Akcesoria
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
New potatoes with skin1000 g
-
coarse salt100 g
-
water100 g
-
octopus (approx. 1000 g), cut in large pieces1
-
yellow onions cut in halves80 g
-
garlic cloves6
-
fresh coriander leaves20 g
-
olive oil200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
6994.2 mg
Białko
37.8 g
Kalorie
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Tłuszcz
36.1 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
38.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Pasta Primavera
35 min
S'more Brownie Cups
55 min
Lemon Pasta
35 min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30 min
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Garaetteok (Korean rice cake)
25 godz. 45 min
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2 godz. 40 min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 min
New England Clam Boil
55 min
Kimchi Tofu Soup
35 min