Urządzenia i Akcesoria
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
New potatoes with skin1000 g
-
coarse salt100 g
-
water100 g
-
octopus (approx. 1000 g), cut in large pieces1
-
yellow onions cut in halves80 g
-
garlic cloves6
-
fresh coriander leaves20 g
-
olive oil200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
6994.2 mg
Białko
37.8 g
Kalorie
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Tłuszcz
36.1 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
38.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese-style beef stew
3 godz. 30 min
Steamed Broccoli
25 min
Chicken and mushroom rice
45 min
Tomato and mushroom spaghetti
30 min
Yellow chicken curry with rice
1 godz.
Rainbow Bowl
1 godz. 15 min
Beef stew with gnocchi
3 godz. 15 min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 godz.
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40 min
Creamy chicken and broccoli pasta
30 min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.