Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 110 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 180 g di acqua
- 75 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 110 g di farina di riso, consentita da prontuario
- 3 uova
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1356 kJ / 324 kcal
- Białko
- 13.6 g
- Węglowodany
- 19.2 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta choux (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Crêpes (senza glutine)
50min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Besciamella (senza glutine)
15 min
Pastiera (senza glutine)
4 Std.
Crocchette (senza glutine)
5h 5min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1 Std. 50 Min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3 Std.
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min