Eclairs e bignè al formaggio (senza glutine)
TM31 TM5 TM6

Eclairs e bignè al formaggio (senza glutine)

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 110 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 180 g di acqua
  • 75 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 110 g di farina di riso, consentita da prontuario
  • 3 uova

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1356 kJ / 324 kcal
Białko
13.6 g
Węglowodany
19.2 g
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy