Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 110 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 180 g di acqua
- 75 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 110 g di farina di riso, consentita da prontuario
- 3 uova
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1356 kJ / 324 kcal
- Białko
- 13.6 g
- Węglowodany
- 19.2 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta brisèe (senza glutine)
1 Std. 15 Min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1u. 40min
Crocchette (senza glutine)
5h 5min
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3 Std.
Pasta choux (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Crêpes (senza glutine)
50 Min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 godz. 55 min
Besciamella (senza glutine)
15min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min