Urządzenia i Akcesoria
Torta degli addobbi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
12 fette
Składniki
-
200 g di mandorle pelate
-
100 g di cedro candito
-
1000 g di latte intero
-
300 g zucchero
-
50 g di acqua
-
1 pizzico di sale
-
150 g di riso tipo Vialone nano
-
1 limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
-
6 uova
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
11 g
Kalorie
1506 kJ /
360 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
45.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sapori d'Italia
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Zuppa inglese in verrina
2hod. 25min.
Risulegn (Biscotti mantovani al mais)
1hod. 35min.
Crostata di frutta secca e miele
1hod. 10min.
Biscotti di Basilea
1hod. 50min.
Pan co' Santi
7hod.
Zabaione all'anice
15min.
Torta di riso carrarina
3hod. 10min.
Schiaccia campigliese
55min.
Coppia ferrarese
1hod.
Panone di Natale
2hod. 30min.
Amor polenta
1hod. 5min.
Biscottini alle mandorle
35min.