Urządzenia i Akcesoria
Torta degli addobbi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
12 fette
Składniki
-
200 g di mandorle pelate
-
100 g di cedro candito
-
1000 g di latte intero
-
300 g zucchero
-
50 g di acqua
-
1 pizzico di sale
-
150 g di riso tipo Vialone nano
-
1 limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
-
6 uova
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
11 g
Kalorie
1506 kJ /
360 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
45.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sapori d'Italia
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Biscotti di mais
40 min
Crostatine alla confettura di albicocche (senza glutine)
3 godz. 50 min
Torcolo di San Costanzo
5 godz. 30 min
Torta di riso carrarina
3 godz. 10 min
Torta di pane, frutta e farina di castagne
1 godz. 10 min
Biscotti di riso
45 min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Brak ocen
Risulegn (Biscotti mantovani al mais)
1 godz. 35 min
Panone di Natale
2 godz. 30 min
Brutti ma buoni di arachidi
3 godz. 45 min
Focaccia dolce
45 min
Ciambella romagnola
1 godz.