Urządzenia i Akcesoria
Ciambelline intrecciate all'uvetta
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
10 pezzi
Składniki
-
200 g di latte + q.b.
-
50 g di acqua
-
10 g di miele10 g di malto di orzo
-
15 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina tipo 00, + q.b.500 g di farina tipo 1 + q.b.
-
1 uovo
-
50 g di burro a pezzi
-
10 g di sale
-
50 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
-
1 tuorlo
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
8 g
Kalorie
1104 kJ /
264 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Brioche morbide molisane
7h
Mantovanine
2h 45min
Pane al latte
2h 20min
Treccia molisana pasquale
4h 30min
Colomba classica
6h 45min
Panini al latte
4h 50min
Nodini mediterranei
3h 50min
Corona bordolese
5h 20min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Focaccia dolce
45min
Pan brioche allo yogurt
5h 15min