Urządzenia i Akcesoria
Ciambelline intrecciate all'uvetta
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
10 pezzi
Składniki
-
200 g di latte + q.b.
-
50 g di acqua
-
10 g di miele10 g di malto di orzo
-
15 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina tipo 00, + q.b.500 g di farina tipo 1 + q.b.
-
1 uovo
-
50 g di burro a pezzi
-
10 g di sale
-
50 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
-
1 tuorlo
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
8 g
Kalorie
1104 kJ /
264 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Zelten
2 godz. 55 min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7 godz.
Pane al latte
2 godz. 20 min
Treccia molisana pasquale
4 godz. 30 min
Veneziane
2 godz. 40 min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 godz. 50 min
Treccia di grano duro alla salvia
5 godz.
Mantovanine
2 godz. 45 min
Brioches senza burro
4 godz.
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Pan brioche allo yogurt
5 godz. 15 min
Strüdel di mele
1 godz. 35 min