Wersje kompatybilne
Crostatine alla confettura di albicocche (senza glutine)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di riso
- 70 g di farina di mais tipo fioretto, consentita da prontuario
- 80 g di zucchero
- 95 g di burro a pezzi + q.b.
- 3 tuorli
- 180 g di confettura di albicocche, consentita da prontuario
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1674 kJ / 400 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 54.5 g
- Tłuszcz
- 18.2 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscottini alle mandorle (senza glutine)
1h 10min
Pasta brisèe (senza glutine)
1 Std. 15 Min
Sbrisolette ripiene (senza glutine)
45 min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1h 10min
Pizzette faccina (senza glutine)
2h
Crostini multigusto (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Biscotti di riso, mais e grano saraceno (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pasta choux e crema pasticcera (senza glutine)
3h 5min
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Besciamella (senza glutine)
15min
Crema pasticcera (senza glutine)
15min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min