Wersje kompatybilne
Crostatine alla confettura di albicocche (senza glutine)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di riso
- 70 g di farina di mais tipo fioretto, consentita da prontuario
- 80 g di zucchero
- 95 g di burro a pezzi + q.b.
- 3 tuorli
- 180 g di confettura di albicocche, consentita da prontuario
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1674 kJ / 400 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 54.5 g
- Tłuszcz
- 18.2 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortini con farina di riso e cuore di marmellata (senza glutine)
45 min
Pasta frolla (senza glutine)
2hod. 45min
Sbrisolette ripiene (senza glutine)
45 min
Torta margherita (senza glutine)
50 min
Mini plumcake allo yogurt (senza glutine)
40min
Pasta brisèe (senza glutine)
1h 15min
Tortini di grano saraceno (senza glutine)
35min
Crostini multigusto (senza glutine)
1h 20 min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1h 50 min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2sa 55 dk
Fette biscottate (senza glutine)
3 godz. 10 min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50min