Seafood and Pork Stew

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • pork neck cut in pieces (3 cm)
    200 g
  • chorizo cut in pieces (2 cm) (see tip)
    100 g
    100 g bacon lardons
  • white wine
    250 g
  • dried bay leaves
    2
  • sweet paprika
    1 Tbsp
  • garlic cloves whole, crushed
    2
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • olive oil
    20 g
  • red pepper cut in pieces (2 cm)
    200 g
  • brown onions cut in wedges
    170 g
  • water
    150 g
  • raw, unpeeled large prawns
    200 g
  • fresh clams cleaned
    200 g
  • fresh coriander
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 419.5 kcal / 1755.3 kJ
Białko 32.6 g
Tłuszcz 20.6 g
Węglowodany 14.6 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Sód 1508.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...