Urządzenia i Akcesoria
Seafood and Pork Stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
pork neck cut in pieces (3 cm)200 g
-
chorizo cut in pieces (2 cm) (see tip)100 g
-
white wine250 g
-
dried bay leaves2
-
sweet paprika1 Tbsp
-
garlic cloves whole, crushed2
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil20 g
-
red pepper cut in pieces (2 cm)200 g
-
brown onions cut in wedges170 g
-
water150 g
-
raw, unpeeled large prawns200 g
-
fresh clams cleaned200 g
-
fresh coriander10 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
419.5 kcal /
1755.3 kJ
Białko
32.6 g
Tłuszcz
20.6 g
Węglowodany
14.6 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Sód
1508.6 mg