Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
brown onions cut in wedges200 g
-
squid, whole, medium clean, cut in pieces (rings (2-3 cm) and tentacles)650 g
-
chorizo diced (1 cm), to taste60 - 80 g
-
carrots diced (1 cm)150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water350 g
-
½ tsp fish stock paste, homemadefish stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh red chilli deseeded, thinly sliced½
-
paprika to taste½ - 1 tsp
-
dried bay leaf1
-
judion butter beans drained400 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1104 mg
Białko
44 g
Kalorie
1990 kJ /
475 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Kedgeree
45 min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1 godz. 40 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Thai Steamed Trout Parcels
35 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Brown Rice Salad with Trout
35 min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min