Urządzenia i Akcesoria
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves10 g
-
garlic clove1
-
honey10 g
-
olive oil30 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
sun-dried tomatoes in oil drained, roughly chopped10
-
tinned tuna, in brine (drained, approx. 115 g)130 g
-
courgettes raw, spiralized or cut in ribbons (approx. 300 g)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
1586 kJ /
379 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rainbow Fruit Tart
1 godz. 40 min
Vegan Strawberry Ice Cream
5 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 min
Chocolate Pistachio Brownies
45 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Basmati Rice
35 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Tempeh Bolognaise
30 min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45 min