Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
TM6 TM5

Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti

4.8 (29 ocen)

Składniki

  • 10 g fresh parsley leaves
  • 1 garlic clove
  • 10 g honey
  • 30 g olive oil
  • 20 g lemon juice
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 2 - 3 pinches ground black pepper
  • 10 sun-dried tomatoes in oil, drained, roughly chopped
  • 130 g tinned tuna, in brine (drained, approx. 115 g)
  • 2 courgettes, raw, spiralized or cut in ribbons (approx. 300 g)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1586 kJ / 379 kcal
Białko
23 g
Węglowodany
24.4 g
Tłuszcz
17.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy