Bûche roulée, crème au beurre au chocolat

Bûche roulée, crème au beurre au chocolat

4.6 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 parts

Składniki

  • blancs d'œufs
    2
  • de sel
    1 pincée
  • œufs
    2
  • jaunes d'œufs
    2
  • de sucre en poudre
    100 g
  • de farine
    50 g
La crème au beurre
  • œuf
    1
  • jaunes d'œufs
    2
  • de sucre glace
    140 g
  • de cacao en poudre
    4 c. à soupe
  • de beurre mou
    250 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 568.2 kcal / 2377.5 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 39.6 g
Węglowodany 49 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 23.5 g
Sód 91.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...