Bûche roulée, crème au beurre au chocolat

Bûche roulée, crème au beurre au chocolat

4.7 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 parts

Składniki

  • 2 blancs d'œufs
  • 1 pincée de sel
  • 2 œufs
  • 2 jaunes d'œufs
  • 100 g de sucre en poudre
  • 50 g de farine
La crème au beurre
  • 1 œuf
  • 2 jaunes d'œufs
  • 140 g de sucre glace
  • 4 c. à soupe de cacao en poudre
  • 250 g de beurre mou

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 91.5 mg
Białko 8 g
Kalorie 2377.5 kJ / 568.2 kcal
Tłuszcz 39.6 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 23.5 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...