
Urządzenia i Akcesoria
Bûche roulée, crème au beurre au chocolat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 parts
Składniki
-
blancs d'œufs2
-
de sel1 pincée
-
œufs2
-
jaunes d'œufs2
-
de sucre en poudre100 g
-
de farine50 g
La crème au beurre
-
œuf1
-
jaunes d'œufs2
-
de sucre glace140 g
-
de cacao en poudre4 c. à soupe
-
de beurre mou250 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
568.2 kcal /
2377.5 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
39.6 g
Węglowodany
49 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
23.5 g
Sód
91.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Spécial Fêtes
9 Przepisów
Francja
Francja