
Urządzenia i Akcesoria
Crème pâtissière au chocolat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 portion
Składniki
-
de lait500 g
-
de farine de blé50 g
-
œufs entiers2
-
jaunes d'œufs2
-
de sucre en poudre60 g
-
de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux80 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1452 kcal /
6069 kJ
Białko
49 g
Tłuszcz
74 g
Węglowodany
141 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
39 g
Sód
511 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°38
46 Przepisów
Francja
Francja