
Urządzenia i Akcesoria
Mousse au chocolat et petits chocolats au Baileys
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
7 portions
Składniki
-
de chocolat noir en morceaux200 g
-
de sucre en poudre10 g
-
de liqueur type Baileys30 g
-
de mascarpone20 g
-
œuf1
-
de sel1 pincée
-
cacao en poudre pour la finition
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
210 kcal /
878.5 kJ
Białko
3.4 g
Tłuszcz
14.5 g
Węglowodany
15.6 g
Błonnik
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Un Noël enchanté
8 Przepisów
Francja
Francja