Urządzenia i Akcesoria
Mousse au chocolat et petits chocolats au Baileys
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
7 portions
Składniki
-
200 g de chocolat noir en morceaux
-
10 g de sucre en poudre
-
30 g de liqueur type Baileys
-
20 g de mascarpone
-
1 œuf
-
1 pincée de sel
-
cacao en poudre pour la finition
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.4 g
Kalorie
878.5 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
14.5 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
15.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Un Noël enchanté
8 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sauce au poivre
25 min
Fondue au Chocolat à la Wonka
20 min
Cannelés vanille, caramel beurre salé et cacahuètes
12 godz.
Muffins vanille-chocolat
55 min
Spaghetti risottata aux petits pois
40 min
Boulettes de viande à la sauce tomate
1 godz. 10 min
Cookies sablés sans gluten
1 godz. 35 min
Glace marbrée vanille chocolat café
11 godz. 30 min
Cocktail chaï vanille
45 min
Palmiers feuilletés
3 godz. 5 min
Purée mousseline
40 min
Flan pâtissier sans pâte
50 min