Mousse au chocolat et petits chocolats au Baileys

Mousse au chocolat et petits chocolats au Baileys

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
7 portions

Składniki

  • de chocolat noir en morceaux
    200 g
  • de sucre en poudre
    10 g
  • de liqueur type Baileys
    30 g
  • de mascarpone
    20 g
  • œuf
    1
  • de sel
    1 pincée
  • cacao en poudre pour la finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 210 kcal / 878.5 kJ
Białko 3.4 g
Tłuszcz 14.5 g
Węglowodany 15.6 g
Błonnik 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...