
Urządzenia i Akcesoria
Gratin de butternut express
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
de fromage à pâte dure coupé en morceaux50 g
-
oignon coupé en deux1
-
d'huile d'olive20 g
-
de chair de courge butternut coupée en morceaux800 g
-
de crème fraîche épaisse70 g
-
du sel
-
du poivre moulu
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
273.3 kcal /
1143.6 kJ
Białko
6.2 g
Tłuszcz
15.9 g
Węglowodany
30.6 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Sód
98.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Recettes du quotidien III
8 Przepisów
Francja
Francja