Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola

Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola

4.3 255 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • blancs de poulet
    4
  • de quatre-épices et 1 pincée
    1 c. à café
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'huile de tournesol
    1 c. à soupe
  • d'eau bouillante
    400 g
  • de courge butternut en dés d'1 cm
    500 g
  • de pommes de terre farineuses en dés d'1 cm
    250 g
  • de gorgonzola dont 80 g en morceaux et 40 g émietté
    120 g
  • de cerneaux de noix de Grenoble
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 406 kcal / 1698 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...