Urządzenia i Akcesoria
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portion
Składniki
-
zucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width450 g
-
porcini mushroom, dried15 g
-
water510 g
-
mushroom, fresh (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced570 g
-
garlic cloves3 - 5
-
shallot halved30 g
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
red wine or Marsala wine30 g
-
Parmesan cheese, grated to serve (see Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
621.3 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
733.3 kJ /
175.3 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spiralize Your Life
21 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min.
Pumpkin Spice Chai
15min.
Spiralized Spanish Tortilla (Tortilla De Patatas)
Žádné hodnocení
Hummus
10min.
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
Žádné hodnocení
Lemonade
5min.
Vanilla Yogurt
12hod. 20min.
Bellini
5min.
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min.
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20min.
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4hod. 20min.