Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta

Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta

4.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portion

Składniki

  • zucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width
    450 g
  • porcini mushroom, dried
    15 g
  • water
    510 g
  • mushroom, fresh (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced
    570 g
  • garlic cloves
    3 - 5
  • shallot halved
    30 g
  • salt
    1 tsp
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • red wine or Marsala wine
    30 g
  • Parmesan cheese, grated to serve (see Tip)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 175.3 kcal / 733.3 kJ
Białko 6.4 g
Tłuszcz 11.3 g
Węglowodany 13.9 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 621.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...