Urządzenia i Akcesoria
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portion
Składniki
-
zucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width450 g
-
porcini mushroom, dried15 g
-
water510 g
-
mushroom, fresh (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced570 g
-
garlic cloves3 - 5
-
shallot halved30 g
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
red wine or Marsala wine30 g
-
Parmesan cheese, grated to serve (see Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
621.3 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
733.3 kJ /
175.3 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spiralize Your Life
21 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Chinese-style beef stew
3 godz. 30 min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30 min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5 min
Spiralized Zucchini Bolognese
40 min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3 godz. 40 min
Buckwheat Crêpes
45 min
Pumpkin leaf stew with prawns (M'boa com xima)
55 min
Potato Curry Soup
35 min
Pizza Diavola
1 godz. 30 min
Strawberry Tiramisu
5 godz. 20 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Shakshuka in the Varoma
30 min