Urządzenia i Akcesoria
Chicken parcels with vegetable stuffing and potatoes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Chicken parcels
-
courgettes200 g
-
red peppers300 g
-
mozzarella diced200 g
-
fine salt plus extra to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
dried basil1 pinch
-
chicken breast fillets (approx. 4-6 fillets)800 g
-
vegetable salt1 tsp
-
yellow pepper150 g
-
water600 g
-
potatoes sliced400 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l)1
-
plain flour30 g
-
cream, 30-40% fat30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
62 g
Kalorie
2113 kJ /
505 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben) Metric
1 godz.
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Chilli con carne
40 min
Pizza with red pepper sauce, spinach and eggs
1 godz. 45 min
Creamy turkey stew (TM6)
3 godz. 50 min
Pitta bread
2 godz.
Meatballs with tomato sauce
45 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2 godz. 15 min
Keftedes (meatballs)
2 godz. 30 min
Curry pork sosaties
24 godz. 30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min