Vegetable-topped bread
TM5 TM6

Vegetable-topped bread

4.3 (3 oceny)

Składniki

Dough

  • 50 g extra virgin olive oil, plus a little extra for greasing the baking tray
  • 100 g water
  • 50 g lard
  • 20 g fresh yeast
  • 300 g flour
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch sugar

Vegetable topping

  • 100 g red pepper, cut into pieces
  • 100 g green pepper, cut into pieces
  • 100 g onion, cut into pieces
  • 100 g courgette, unpeeled and cut into pieces
  • 100 g extra virgin olive oil
  • 2 tsp salt
  • 1 tbsp paprika

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2081 kJ / 497 kcal
Białko
6.8 g
Węglowodany
38.5 g
Tłuszcz
34.3 g
Błonnik
3.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy