Urządzenia i Akcesoria
Vegetable-topped bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Dough
-
extra virgin olive oil plus a little extra for greasing the baking tray50 g
-
water100 g
-
lard50 g
-
fresh yeast20 g
-
flour300 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 pinch
Vegetable topping
-
red pepper cut into pieces100 g
-
green pepper cut into pieces100 g
-
onion cut into pieces100 g
-
courgette unpeeled and cut into pieces100 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
salt2 tsp
-
paprika1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.8 g
Kalorie
2081 kJ /
497 kcal
Tłuszcz
34.3 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
38.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
2 godz.
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 godz.
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1 godz. 25 min
Courgette side dish
30 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Coconut and pistachio delight
1 godz. 10 min
Mushroom pie
1 godz. 40 min
Salmon burgers
25 min
Minestrone
45 min