Urządzenia i Akcesoria
Vegetable-topped bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Dough
-
extra virgin olive oil plus a little extra for greasing the baking tray50 g
-
water100 g
-
lard50 g
-
fresh yeast20 g
-
flour300 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 pinch
Vegetable topping
-
red pepper cut into pieces100 g
-
green pepper cut into pieces100 g
-
onion cut into pieces100 g
-
courgette unpeeled and cut into pieces100 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
salt2 tsp
-
paprika1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.8 g
Kalorie
2081 kJ /
497 kcal
Tłuszcz
34.3 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
38.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Sautéing Red Pepper with Onions
Brak ocen
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Risotto with Parmesan cheese
25 min
Paella with kidney beans
55 min
Courgette and cod lasagne
1 godz.
Pasta alla Norma
50 min
Yoghurt cake
1 godz. 40 min
Mushroom pie
1 godz. 40 min
Versatile chunky soup
50 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min