Urządzenia i Akcesoria
Vegetable-topped bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Dough
-
extra virgin olive oil plus a little extra for greasing the baking tray50 g
-
water100 g
-
lard50 g
-
fresh yeast20 g
-
flour300 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 pinch
Vegetable topping
-
red pepper cut into pieces100 g
-
green pepper cut into pieces100 g
-
onion cut into pieces100 g
-
courgette unpeeled and cut into pieces100 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
salt2 tsp
-
paprika1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.8 g
Kalorie
2081 kJ /
497 kcal
Tłuszcz
34.3 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
38.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1 godz. 30 min
Chickpea Soup (Revithia)
1 godz. 40 min
Freekeh pilaf with broad beans
1 godz.
Baked falafel kofta
Brak ocen
Stir-fried noodles with vegetables
30 min
Eggplant with burghul
55 min
Tofu stew
30 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Okra and meat stew (bamia)
1 godz.
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Chocolate Fondue
15 min