Urządzenia i Akcesoria
Lentil loaf
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
15 slices
Składniki
-
brown rice170 g
-
linseed30 g
-
water1500 g
-
dried red lentils, split300 g
-
margarine vegan, for greasing
-
carrots cut into pieces300 g
-
red pepper cut into pieces150 g
-
onions cut into halves100 g
-
olive oil30 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika powder1 tsp
-
curry powder1 tsp
-
mustard50 g
-
ketchup40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
7 g
Kalorie
644 kJ /
154 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vibrant Vegan
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Black Bean Walnut Patties
35 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Seitan Pie
2 godz. 10 min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 godz. 20 min
Vegan Coconut Cake
50 min
Tofu scramble
25 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Vegan "Beefy" Burger
1 godz. 40 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min