
Urządzenia i Akcesoria
Lentil loaf
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
15 slices
Składniki
-
brown rice170 g
-
linseed30 g
-
water1500 g
-
dried red lentils, split300 g
-
margarine vegan, for greasing
-
carrots cut into pieces300 g
-
red pepper cut into pieces150 g
-
onions cut into halves100 g
-
olive oil30 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika powder1 tsp
-
curry powder1 tsp
-
mustard50 g
-
ketchup40 g
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
154 kcal /
644 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
22 g
Błonnik
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vibrant Vegan
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria