Urządzenia i Akcesoria
Beef Chili
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
dried oregano1 tbsp
-
black peppercorns1 tsp
-
paprika1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
cumin seeds¼ tsp
-
carrots cut into 1 in. pieces (approx. 2 med. carrots)5 ½ oz
-
red bell peppers cut into 2 in. pieces (approx. ½ lg. pepper)4 oz
-
green bell peppers cut into 2 in. pieces (approx. ½ lg. pepper)4 oz
-
yellow onions quartered (approx. 2 med. onions)12 ½ oz
-
garlic cloves5
-
serrano chilies seeds and stems removed4
-
olive oil1 oz
-
sirloin steak cubed (½ in.)16 oz
-
red kidney beans (15 oz), drained1 can
-
diced tomatoes (15 oz)1 can
-
tomato paste2 tbsp
-
1 vegetable stock cubevegetable stock paste homemade2 tbsp
-
dark chocolate 70% cacao1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
368.6 mg
Białko
21.8 g
Kalorie
1526 kJ /
364.7 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
28.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Midweek Meals
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken Noodle Soup
50 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Apple Sauce
20 min
Spanish Rice
30 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Vegetable Soup
35 min
Beef Chili with Lemon Feta
30 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Mashed Potatoes
50 min
Turkey Chili
45 min