Italian Wedding Soup

Italian Wedding Soup

4.3 41 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions

Składniki

Meatballs
  • Parmesan cheese cubed, plus extra to garnish
    2 oz
  • bread crumbs
    1 oz
  • dried porcini mushrooms
    ½ oz
  • yellow onion in pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • ground beef broken in pieces
    16 oz
  • baking powder
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
Soup
  • yellow onion in pieces
    4 oz
  • fennel bulb trimmed, cored, in pieces, plus fronds, to garnish
    6 ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • dried porcini mushrooms
    ½ oz
  • beef stock low sodium
    52 oz
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ditalini pasta
    4 oz
  • lacinato kale de-stemmed, in pieces (1 in.)
    2 oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 333 kcal / 1393 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 28 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...