Urządzenia i Akcesoria
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water18 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved16 oz
-
butternut squash peeled and cubed (approx. ½ in.)5 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
pecans chopped2 oz
-
brown sugar1 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
dried cranberries1 oz
-
lemon juice (approx. ½ lemon)½ oz
-
dried chili flakes to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
77.2 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
1344.1 kJ /
321.2 kcal
Tłuszcz
22.2 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
30.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Southwest Quinoa
40 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Green Bean Gremolata
25 min
Brie en Croute with Port Figs
1 godz. 10 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Cranberry Pecan Cheese Ball
45 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Spiced Apple Cider
25 min
Apple Cranberry Chutney
1 godz. 5 min