Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
TM6 TM5

Cranberry-Pecan Brussels Sprouts

4.7 (35 ocen)

Składniki

  • 18 oz water
  • 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
  • 5 oz butternut squash, peeled and cubed (approx. ½ in.)
  • 2 oz unsalted butter, cut into pieces
  • 2 oz pecans, chopped
  • 1 oz brown sugar
  • 1 oz balsamic vinegar
  • 1 oz dried cranberries
  • ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon)
  • ½ tsp dried chili flakes, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 pinch fine sea salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1344.1 kJ / 321.2 kcal
Białko
5.8 g
Węglowodany
30.8 g
Tłuszcz
22.2 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Błonnik
6.9 g
Sód
77.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy