
Urządzenia i Akcesoria
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water18 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved16 oz
-
butternut squash peeled and cubed (approx. ½ in.)5 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
pecans chopped2 oz
-
brown sugar1 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
dried cranberries1 oz
-
lemon juice (approx. ½ lemon)½ oz
-
dried chili flakes to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt1 pinch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
321.2 kcal /
1344.1 kJ
Białko
5.8 g
Tłuszcz
22.2 g
Węglowodany
30.8 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Sód
77.2 mg