Urządzenia i Akcesoria
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
yellow onion in pieces4 oz
-
garlic cloves4
-
fennel seeds⅛ tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
Italian sausage casings removed, in pieces (1 in.)16 oz
-
carrots peeled, sliced (¼ in.)5 oz
-
fennel bulb halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish4 oz
-
vegetable stock26 oz
-
tomato paste1 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
rigatoni pasta, dried10 oz
-
canned chickpeas rinsed, drained14 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
850.3 mg
Białko
22.4 g
Kalorie
2404.5 kJ /
574.7 kcal
Tłuszcz
28.7 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
57.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One Pot Pastas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Pasta Primavera
50 min
Chicken and Pineapple Wraps
1 godz. 20 min
Tomato Basil Pasta
45 min
Colorado Cowboy Beans
1 godz. 5 min
Turkey Chili
45 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Veggie Loaded Pasta Sauce
30 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Creole Style Jambalaya
1 godz. 10 min
Cantina Salsa
5 min