Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
TM6 TM5

Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta

4.0 (30 ocen)

Składniki

  • 4 oz yellow onion, in pieces
  • 4 garlic cloves
  • ⅛ tsp fennel seeds
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 16 oz Italian sausage, casings removed, in pieces (1 in.)
  • 5 oz carrots, peeled, sliced (¼ in.)
  • 4 oz fennel bulb, halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish
  • 26 oz vegetable stock
  • 1 oz tomato paste
  • ¼ tsp salt, to taste
  • 10 oz rigatoni pasta, dried
  • 14 ½ oz canned chickpeas, rinsed, drained

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2404.5 kJ / 574.7 kcal
Białko
22.4 g
Węglowodany
57.5 g
Tłuszcz
28.7 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Błonnik
7.7 g
Sód
850.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy