Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 oz yellow onion, in pieces
- 4 garlic cloves
- ⅛ tsp fennel seeds
- ½ oz extra virgin olive oil
- 16 oz Italian sausage, casings removed, in pieces (1 in.)
- 5 oz carrots, peeled, sliced (¼ in.)
- 4 oz fennel bulb, halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish
- 26 oz vegetable stock
- 1 oz tomato paste
- ¼ tsp salt, to taste
- 10 oz rigatoni pasta, dried
- 14 ½ oz canned chickpeas, rinsed, drained
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2404.5 kJ / 574.7 kcal
- Białko
- 22.4 g
- Węglowodany
- 57.5 g
- Tłuszcz
- 28.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.1 g
- Błonnik
- 7.7 g
- Sód
- 850.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Noodle Soup
50 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Beef Chili with Lemon Feta
30 min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Turkey Chili
45 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 Std. 50 Min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1 godz. 30 min
Risotto with Broccolini
35 min
Fish Tacos
45 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min