Urządzenia i Akcesoria
Chunky Vegetable Barley Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
garlic cloves2 - 3
-
fresh parsley, leaves only10 sprigs
-
carrots cut into pieces (2 in.)6 oz
-
red onions quartered6 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)6 oz
-
2 oz Brussels sproutsbroccoli florets2 oz
-
barley (pearl barley)5 oz
-
vegetable stock40 oz
-
ground black pepper, to tastewhite pepper to taste
-
cabbage thinly sliced8 oz
-
Parmesan cheese, grated (opcjonalnie)
-
microgreens to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
64.9 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
400.3 kJ /
95.7 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
20.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and Potato Soup
40 min
Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables
Brak ocen
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min