Chunky Vegetable Barley Soup
TM6 TM5

Chunky Vegetable Barley Soup

3.7 (48 ocen)

Składniki

  • 2 - 3 garlic cloves
  • 10 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 6 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
  • 6 oz red onions, quartered
  • 6 oz celery, cut into pieces (2 in.)
  • 2 oz broccoli florets
    lub 2 oz Brussels sprouts, trimmed and halved
  • 5 oz barley (pearl barley)
  • 40 oz vegetable stock
  • white pepper, to taste
    lub ground black pepper, to taste
  • 8 oz cabbage, thinly sliced
  • Parmesan cheese, grated (opcjonalnie)
  • microgreens, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
400.3 kJ / 95.7 kcal
Białko
3.5 g
Węglowodany
20.4 g
Tłuszcz
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Błonnik
5.1 g
Sód
64.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy