Urządzenia i Akcesoria
Chunky Vegetable Barley Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
garlic cloves2 - 3
-
fresh parsley, leaves only10 sprigs
-
carrots cut into pieces (2 in.)6 oz
-
red onions quartered6 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)6 oz
-
2 oz Brussels sproutsbroccoli florets2 oz
-
barley (pearl barley)5 oz
-
vegetable stock40 oz
-
ground black pepper, to tastewhite pepper to taste
-
cabbage thinly sliced8 oz
-
Parmesan cheese, grated (opcjonalnie)
-
microgreens to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
64.9 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
400.3 kJ /
95.7 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
20.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Minestrone
45 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Basic Vegetable Soup
50 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min