Insalata con valeriana, asparagi, uova barzotte e mazzancolle

Insalata con valeriana, asparagi, uova barzotte e mazzancolle

4.6 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 1500 g di acqua
  • 150 g di asparagi puliti
  • 200 g di code di gambero fresche pulite
    200 g di code di mazzancolle, pulite
  • 4 uova fredde di frigorifero
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 25 g di aceto balsamico
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 200 g di insalata valeriana
  • glassa di aceto balsamico (opcjonalnie) a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 417.6 mg
Białko 22.5 g
Kalorie 1134.3 kJ / 271 kcal
Tłuszcz 17.7 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Węglowodany 5.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...