Insalata con valeriana, asparagi, uova barzotte e mazzancolle

Insalata con valeriana, asparagi, uova barzotte e mazzancolle

4.6 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di acqua
    1500 g
  • di asparagi puliti
    150 g
  • di code di gambero fresche pulite
    200 g
    200 g di code di mazzancolle, pulite
  • uova fredde di frigorifero
    4
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di aceto balsamico
    25 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico
  • di insalata valeriana
    200 g
  • glassa di aceto balsamico (opcjonalnie) a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 271 kcal / 1134.3 kJ
Białko 22.5 g
Tłuszcz 17.7 g
Węglowodany 5.7 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Sód 417.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...