Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de pepinos en vinagre en trozos (3-4 cm)
- 150 g de zanahoria en trozos (3-4 cm)
- 350 g de remolacha cruda en trozos (3-4 cm)
- 500 g de agua
- 250 g de papas en trozos pequeños (aprox. 1 cm)
- 100 g de arvejas congeladas
- 100 g de chucrut en conserva (opcjonalnie)
- 50 g de cebolla de verdeo en rodajas finas
- 60 g de aceite de girasol
- 20 g de vinagre blanco (opcjonalnie)
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 ramitas de eneldo fresco y un poco más decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 583 kJ / 139 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Manojos de ejotes y papas al vapor
55min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Yoghurt de vainilla
12 godz. 20 min
Ñoquis (sin huevo)
1h 40min
Puchero
1 godz.
Peceto al vapor con salsa de tomate
2 godz.
Zapallitos rellenos de arroz y carne
1 godz.
Dip de tomates secos
5 min
Ensalada de quinoa con chauchas verdes
30 min
Sopa de apio y zapallito
35min
Bondiola con cremoso de batata
1 godz. 20 min
Helado de palta y banana
5 min