Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tartar
- 400 g de salmón fresco, sin piel ni espinas
- 40 g de aceitunas verdes sin carozo
- 5 g de perejil fresco, solo las hojas
- 40 g de cebollín, solo parte blanca
- 1 cucharadita de ciboulette fresco picado fino
- 1 cucharadita de semillas de sésamo
Aderezo y montaje
- 5 g de jengibre fresco pelado
- 10 g de mostaza de Dijon
- 10 g de salsa de soya
- 1 cucharadita de aceite de sésamo
- 50 g de jugo de limón
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1352 kJ / 323 kcal
- Białko
- 26.1 g
- Węglowodany
- 2.4 g
- Tłuszcz
- 15.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pisco sour
10min
Pasta de jengibre
35 min
Causa peruana de camarones
2u. 50min
Leche de tigre con patacones - Perú
20min
Chupe de locos
1h 20 min
Salmón con arroz y salsa de mostaza
35 min
Pasta de ave palta y ave pimentón
35 min
Mousse de maracuyá
2 Std. 10 Min
Manjarate
3u. 40min
Pastelera de choclo
1h
Cóctel pisco sour
10min
Pebre
20min