Wersje kompatybilne
Hinojo en cuartos al vapor (200-400 g) en cestillo
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 200 - 400 g de bulbos de hinojo, en cuartos
- Wartości odżywcze
- na 100 gramos
- Kalorie
- 96 kJ / 23 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 25 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 Min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Concentrado de caldo de verduras
45min
Alcachofas con gremolata
45min
Fideos de zucchini con langostinos al estragón y manteca de lima
15 Min
"Arroz" de coliflor con mariscos
50min
Hinojo en cuartos al vapor (500-800 g) en Varoma
Brak ocen
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30min
Menú: Sopa de guisantes y jengibre. Salmón al limón, brócoli y patatas
45min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30min
Ensalada de garbanzos con cebolla caramelizada
13h 30 min