Wersje kompatybilne
Hinojo en cuartos al vapor (200-400 g) en cestillo
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 200 - 400 g de bulbos de hinojo, en cuartos
- Wartości odżywcze
- na 100 gramos
- Kalorie
- 96 kJ / 23 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 25 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de lentejas y berros
1h 25 min
Queso Panela vegano
10 min
Bastones de zanahoria sofritos 200 g
15 min
Empanadas de setas y espinacas con trufa
1h 25 min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 min
Salteado de verduras mixtas
30min
Cebolla dorado ligero 200-300 g
20 min
Fideos de zucchini con langostinos al estragón y manteca de lima
15 min
Ensalada de lentejas
1h 20 min
Infusión de jengibre
30min
Calabaza sofrita 200 g TM6
20 min
Remolacha cocida (Pelar)
40 min