Urządzenia i Akcesoria
Lemon Rosemary Chicken and Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil30 g
-
all purpose white flour30 g
-
garlic cloves3
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
turmeric, dried, ground⅛ tsp
-
chicken stock680 g
-
lemon juice30 g
-
honey15 g
-
rice, white, long-grain170 g
-
lemon sliced (1 cm rounds)1
-
chicken thigh, skinless, boneless (approx. 170 g ea.)4
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
parsley, fresh to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
915.9 mg
Białko
36 g
Kalorie
2398.2 kJ /
573.2 kcal
Tłuszcz
25.4 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
51.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buffalo Cauliflower Bites
Brak ocen
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Brak ocen
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Brak ocen
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Tequila kiwi smash
5 min
Easy banana muffins
30 min
Pumpkin Risotto
45 min
Risotto pomodori with burrata
30 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min