Browned Pork Rice

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portion

Składniki

  • extra virgin olive oil divided
    30 g
  • pork shoulder, boneless cut into pieces (1 in.)
    200 - 255 g
  • white wine
    60 g
  • onion cut into pieces (1 in.)
    70 g
  • garlic clove
    1
  • red bell pepper cut into pieces (1 in.)
    45 g
  • green pepper cut into pieces (1 in.)
    45 g
  • paprika
    ½ - 1 heaped tsp
  • meat stock cube (for 0.5 l)
    ½
  • rice, white, short-grain
    140 g
  • water
    200 g
  • salt
    ½ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1265.4 mg
Białko 25.7 g
Kalorie 2951.7 kJ / 705.5 kcal
Tłuszcz 35.3 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 9.5 g
Węglowodany 63.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...