Urządzenia i Akcesoria
Browned Pork Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portion
Składniki
-
extra virgin olive oil divided30 g
-
pork shoulder, boneless cut into pieces (1 in.)200 - 255 g
-
white wine60 g
-
onion cut into pieces (1 in.)70 g
-
garlic clove1
-
red bell pepper cut into pieces (1 in.)45 g
-
green pepper cut into pieces (1 in.)45 g
-
paprika½ - 1 heaped tsp
-
meat stock cube (for 0.5 l)½
-
rice, white, short-grain140 g
-
water200 g
-
salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1265.4 mg
Białko
25.7 g
Kalorie
2951.7 kJ /
705.5 kcal
Tłuszcz
35.3 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
63.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Caprese Omelette
Nessuna valutazione
Spaghetti Carbonara
40min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Steamed Beef with Ground Rice
1h
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Vegan Bolognese
Nessuna valutazione
Baked Pork Loin with Rice
1h 20min
Braised Beef Stew with Radish
2h 25min