Urządzenia i Akcesoria
Chinese pork with vegetables
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
pork tenderloin cut in strips (0.5 cm x 1 cm x 5 cm)600 g
-
soy sauce50 g
-
dried rice noodles300 g
-
oil50 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger grated1 tsp
-
red onions cut in wedges150 g
-
red pepper cut in strips (0.5 cm x 5 cm)150 g
-
carrots cut in strips (0.5 cm x 5 cm)150 g
-
water1280 g
-
Chinese five-spice powder1 tsp
-
oyster sauce70 g
-
brown sugar1 tsp
-
snow peas trimmed100 g
-
baby pak choi roughly chopped150 g
-
salt1 tsp
-
fresh red chilli sliced diagonally1
-
roasted cashew nuts, unsalted2 tbsp
-
spring onions sliced diagonally2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
1735 kJ /
414.6 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Lemon grass beef salad
30 min
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
9 godz. 15 min
Braised pork belly
55 min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Moroccan chicken and couscous
45 min
Beef and beer pie
1 godz. 40 min