Urządzenia i Akcesoria
Chinese pork with vegetables
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
pork tenderloin cut in strips (0.5 cm x 1 cm x 5 cm)600 g
-
soy sauce50 g
-
dried rice noodles300 g
-
oil50 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger grated1 tsp
-
red onions cut in wedges150 g
-
red pepper cut in strips (0.5 cm x 5 cm)150 g
-
carrots cut in strips (0.5 cm x 5 cm)150 g
-
water1280 g
-
Chinese five-spice powder1 tsp
-
oyster sauce70 g
-
brown sugar1 tsp
-
snow peas trimmed100 g
-
baby pak choi roughly chopped150 g
-
salt1 tsp
-
fresh red chilli sliced diagonally1
-
roasted cashew nuts, unsalted2 tbsp
-
spring onions sliced diagonally2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
1735 kJ /
414.6 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Sautéing Shrimp
Brak ocen
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2 godz. 15 min
Lemon grass beef salad
30 min
Sweet and sour pork ribs
35 min
Sea Vegetable Stew
55 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Cashew Chicken Stir Fry
30 min
Chicken garam masala
50 min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Spring onion pork ribs
1 godz.