Tarte briochée aux abricots

Tarte briochée aux abricots

4.2 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
6 parts

Składniki

  • de lait
    50 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    5 g
  • œuf
    1
  • de farine et un peu pour fariner
    250 g
  • de sucre en poudre et 6 c. à soupe
    30 g
  • de crème fraîche épaisse
    100 g
  • de sel
    1 c. à café
  • d'abricots frais coupés en deux
    500 g
  • de romarin frais effeuillées
    2 branches
  • d'amandes en poudre
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 334 kcal / 1404 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 53 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...