Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de bonbons à la réglisse, type Stoptou
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 500 g de lait entier
- 30 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 892.3 kJ / 213 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 10.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 152.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème-dessert au caramel
3 Std.
Ketchup maison
1 Std. 10 Min
Flan pâtissier à la vanille
3 godz. 30 min
Soufflé normand
45min
Gratin de prunes et crème à la vanille
20p
Café dalgona irlandais
10p
Carré au citron, miel et huile d'olive
2h 30min
Meringues aux amandes
2 Std. 50 Min
Financiers aux amandes
20p
Crème dessert aux noisettes
2 Std. 40 Min
Marinade à la jamaïcaine pour le poulet
10p
Flan pâtissier feuilleté
7u. 40min