Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 - 4 brins de persil frais
- 250 g d'oignons, en quartiers
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 80 g de chorizo, en cubes (1 cm)
- 200 g de vin pétillant
- 10 g de beurre
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes, émietté
- 100 - 120 g de pain grillé
- 100 g de mozzarella râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1879.9 kJ / 449.3 kcal
- Białko
- 17.1 g
- Węglowodany
- 35.7 g
- Tłuszcz
- 22.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.2 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 718.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hachis de poulet et polenta
45 Min
Soupe de maïs au chorizo
15 Min
Okonomiyaki
50 Min
Soupe de nouilles épicée au bœuf braisé
3 Std. 20 Min
Porridge d'été aux pêches
40 Min
Pastalaya du sud de la Louisiane
1 Std.
Tartine de pesto à la menthe, écrasé de petits pois et œuf mollet
30 Min
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
45 Min
Gua baos au porc, pickles et cacahuètes
4 Std. 20 Min
Tatin d'endives, jambon et pickles d'oignons
1 Std. 20 Min
Porridge au chocolat et à la poire à préparer la veille
20 Min
Chakchouka à la feta
1 Std.