
Urządzenia i Akcesoria
Soupe à l'oignon et au chorizo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
de persil frais3 - 4 brins
-
d'oignons en quartiers250 g
-
gousses d'ail2
-
d'huile d'olive20 g
-
de chorizo en cubes (1 cm)80 g
-
de vin pétillant200 g
-
de beurre10 g
-
d'eau700 g
-
cube de bouillon de légumes émietté1
-
de pain grillé100 - 120 g
-
de mozzarella râpée100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
449.3 kcal /
1879.9 kJ
Białko
17.1 g
Tłuszcz
22.7 g
Węglowodany
35.7 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Sód
718.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30 Minutes
10 Przepisów
Francja
Francja