Filet mignon de porc aux herbes, sauce aux abricots et échalotes confites

Filet mignon de porc aux herbes, sauce aux abricots et échalotes confites

4.2 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 47 min
4 portions

Składniki

  • échalotes (dont 5 coupées en deux dans la longueur)
    6
  • de gingembre frais
    10 g
  • de beurre
    30 g
  • jambon cru en dés
    100 g
  • abricots secs dénoyautés
    4
  • herbes aromatiques fraîches (romarin, sauge, thym, origan) effeuillées
  • de filet mignon de porc
    650 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de cognac
    100 g
  • de fond de veau
    500 g
  • bâton de cannelle
    1
  • d'abricots frais dénoyautés
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 418 kcal / 1756 kJ
Białko 41 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...