Courge en spirale à la saucisse, gorgonzola et noix

Courge en spirale à la saucisse, gorgonzola et noix

4.2 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • courge butternut (environ 700 g), coupée en quatre dans le sens de la longueur, de taille de la goulotte
    1
  • de noix décortiquées
    30 g
  • de bulbe de fenouil en morceaux
    250 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de saucisses type chipolatas, en morceaux
    300 g
  • d'eau
    150 g
  • cube de bouillon de légumes émietté
    1
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre noir moulu
    ¼ c. à café
  • du sel
  • de gorgonzola en morceaux
    125 g
  • persil frais haché, pour la finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 566.5 kcal / 2370 kJ
Białko 24.9 g
Tłuszcz 43 g
Węglowodany 23.1 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 15.5 g
Sód 1334.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...