Courge en spirale à la saucisse, gorgonzola et noix

Courge en spirale à la saucisse, gorgonzola et noix

4.0 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 1 courge butternut (environ 700 g), coupée en quatre dans le sens de la longueur, de taille de la goulotte
  • 30 g de noix décortiquées
  • 250 g de bulbe de fenouil en morceaux
  • 1 gousse d'ail
  • 30 g d'huile d'olive
  • 300 g de saucisses type chipolatas, en morceaux
  • 150 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes émietté
  • ½ c. à café de sel
  • ¼ c. à café de poivre noir moulu
  • du sel
  • 125 g de gorgonzola en morceaux
  • persil frais haché, pour la finition

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1334.8 mg
Białko 24.9 g
Kalorie 2370 kJ / 566.5 kcal
Tłuszcz 43 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 15.5 g
Węglowodany 23.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...