Urządzenia i Akcesoria
Turkey Chili
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
8 oz cheddar cheese, cubedPepper Jack cheese cubed8 oz
-
fresh jalapeño chili de-stemmed (approx. 1 oz)1
-
serrano chilies de-stemmed (approx. 1 oz)2
-
garlic cloves4
-
yellow onions quartered7 oz
-
green bell pepper halved4 oz
-
red bell pepper halved4 oz
-
olive oil2 oz
-
celery stalk in pieces4 oz
-
salsa (tomato, md. heat)16 oz
-
1 can diced tomatoes, (approx. 15 oz)tomato sauce (approx. 15 oz)1 can
-
16 oz roast turkey meat, in piecesground turkey crumbled16 oz
-
chili powder1 tbsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
lemon juice (opcjonalnie) (approx. 1 md. lemon)1 oz
-
pinto beans (approx. 15 oz), drained1 can
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1229.9 mg
Białko
37.4 g
Kalorie
2374.9 kJ /
567.6 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
11.9 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Noodle Soup
50 min
Tortilla Soup
25 min
Chicken Marsala
40 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Chicken Stroganoff Soup
55 min
Tex-Mex Turkey Soup
50 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Turkey Bolognese Sauce
50 min