Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
TM5 TM6

Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)

4.5 (34 oceny)

Składniki

  • 30 g light sesame oil
    lub 30 g peanut oil
  • 100 g yellow onion, halved
  • 155 g carrots, cut into large pieces (4 cm)
  • 160 g bacon, cubed, or 160 g Canadian bacon, cubed (see Tip)
  • 30 g soy sauce, to taste
  • 2 tsp sugar (opcjonalnie)
  • 4 large eggs
  • 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste (opcjonalnie)
    lub 1 stock cube (opcjonalnie)
  • 360 g white short-grain rice (18-20 min cooking time)
    lub 360 g long-grain rice (18-20 min cooking time)
  • 1220 g water
  • 400 g mixed vegetables, e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (2½ cm), zucchini, cubed (1 cm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1844 kJ / 440 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
54 g
Tłuszcz
16 g
Błonnik
4.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy