Urządzenia i Akcesoria
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
30 g peanut oillight sesame oil30 g
-
yellow onion halved100 g
-
carrots cut into large pieces (4 cm)155 g
-
bacon cubed, or 160 g Canadian bacon, cubed (see Tip)160 g
-
soy sauce to taste30 g
-
sugar (opcjonalnie)2 tsp
-
large eggs4
-
1 stock cubehomemade vegetable stock paste (opcjonalnie)1 heaping tsp
-
360 g long-grain rice, (18-20 min cooking time)white short-grain rice (18-20 min cooking time)360 g
-
water1220 g
-
mixed vegetables e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (2½ cm), zucchini, cubed (1 cm)400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1844 kJ /
440 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Southwest Quinoa
40 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
40 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40 min
Lemonade (TM5 Metric)
10 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40 min
Turkey Chili
45 min
Braided Milk Bread
2 godz. 20 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min