Omelettes alle verdure

4.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate tritato grossolanamente
  • 200 g di patate americane dolci a pezzi (3 cm)
  • 200 g di zucchina a pezzi (3 cm)
  • 20 g di cipollotto a pezzi (1 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di funghi freschi in quarti
  • 1 cucchiaino di aglio in polvere
  • ½ cucchiaino di sale
  • 4 pizzichi di pepe nero macinato
  • 4 uova
  • 50 g di prosciutto cotto a fette
  • 125 g di mozzarella di bufala a pezzi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 751 mg
Białko 18.5 g
Kalorie 1359.3 kJ / 324.9 kcal
Tłuszcz 21.3 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 7.4 g
Węglowodany 14.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...