Tagliatelle con ragù di verdure (senza glutine)

Tagliatelle con ragù di verdure (senza glutine)

4.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

Pasta di grano saraceno
  • di farina di grano saraceno
    350 g
  • di acqua calda (non bollente)
    200 - 250 g
  • di gomma xantana
    1 g
  • di sale
    ¼ cucchiaino
Ragù di verdure
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di cipolla a fette sottili
    50 g
  • di gambo di sedano a dadini (2 cm)
    50 g
  • di carota a dadini (2 cm)
    50 g
  • di zucchina a dadini (2 cm)
    50 g
  • di salsa di pomodoro
    400 g
  • di acqua
    100 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di lenticchie in scatola, sgocciolate
    200 g
  • di pepe macinato
    1 pizzico
  • di basilico fresco + q.b.
    5 foglie

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 416 kcal / 1739 kJ
Białko 15.8 g
Tłuszcz 10.4 g
Węglowodany 71.8 g
Błonnik 6.8 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 867.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...